Juleboksestævne 2016

Poden og jeg var til det årlige juleboksestævne i aftes.

Det var i år flyttet til Studenterhuset og rent stemningmæssigt var det et stort plus. Men for ‘fotografen’  var det ad H til. Actionbilleder og sovekammerbelysning… det er dæleme ikke nogen god kombi og de billeder jeg fik med hjem var stærkt præget af det faktum.

ØV… men det kan jeg nu engang ikke gøre noget ved.

Der var desværre indløbet tre afbud så kvaliteten/kvantiteten af kampende var til at tage at føle på. Der var dog et par enkelte kampe, hvor der virkelig blev gået til den og responsen fra publikum udeblev heller ikke.

Tilbage står at sortere i alle billederne og udvælge de få, jeg vil være bekendt at vise frem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *