De skyder med skarpt

Militæret havde lukket stranden i dag… ikke at det ødelagde fornøjelsen for Lillebror og jeg. Vi holdt os selvfølgelig på den rigtige side af både loven og  skiltene. Der blev holdt øje med os fra en vagtpost oppe i klitterne… men vi havde masser af plads at tumle på og havde ikke nødigt at krydse grænsen.

20150530-IMG_0674

Vi kørte fra østkysten i silende regn, men et tjek på DMI tydede på, at der var opklaring vest på.

Og ganske rigtigt.

Blæsende og skyet, men med masser af hul til at solen kunne kigge igennem.

page300515

Vi tossede rundt et par timer inden iGoen igen satte kursen mod øst.

20150530-IMG_0672

Turen hjemover gik gennem Vodskov og Hammerbakker. Jeg købte blomster hos La Fleur, aftensmad hos Netto og tog mig i, at savne mit gamle hood en smule.

Særligt det lille netværk jeg havde fået bygget op savner jeg… i Hals ved jeg end ikke, hvad naboen hedder.

20150530-IMG_0705

Man bliver vildt træt af al den friske luft. Lillebror har spist er nu gået i koma. Jeg tænker, at min lørdag aften også bliver af de fredelige med lækker mad (take-away fra kantinen), rødvin og en god film.

4 Comments

 • Karin

  Tusind tak for en vidunderlig tur.

  For filan hvor er det nogle gode billeder du fik skudt.
  Ønsker dig en fortsat god weekend.

 • Catarina

  Din lørdag er da brugt på allerbedste måde og nu fortjener du da i den grad at smide stængerne op og bare lade dig underholde af tv eller noget i den dur. 🙂
  fortsat god weekend til dig Mette.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *