Det stod ikke på min ønskeseddel

Feber og ondt i halsen var bestemt ikke med i planen for min lille juleferie, men det er sådan det er endt.

På positivsiden brød det først for alvor i gennem efter julens fester var overstået.

Bob havde ikke et afslappet sekund i går, hvor hele familien var samlet til julefrokost her. Han kunne slet ikke være i sin lille krop og både gøede og strit-tissede på gulvet (og på min søster) i bar begejstring. Det har han aldrig gjort før – hverken gøet eller tisset af glæde over, at der kom nogen.

I dag tager jeg den på sofaen under dynen og jeg er sikker på, at Bob godt gider gøre mig selskab, når han da ikke lige er ude og patruljere i haven og jage væk, hvad der måtte være af solsorte og småfugle omkring æbletræet.

 

5 Comments

 • Rikke

  Mette altså! Hvornår lærer du at have Coldzyme på lager? Det må Poden være leveringsdygtig i ?
  Rigtig god bedring og Glædelig ‘bag-jul’. For øvrigt ville en ‘juleallergi’ da være en katastrofe for dit vedkommende, så vi satser på en virus (det er så populært for tiden!)

  • Mette

   Jeg havde faktisk Coldzyme på lager – jeg skulle bare lige mindes om det. Nu er der også fyldt op på Panodil hylden og der er købt til den irriterede hals.

   • Rikke

    Så håber jeg du hurtigt er ovenpå igen, for det er da træls at blive ramt på den måde. Coldzyme redder mig flere gange end jeg tør tænke på, men nu er jeg selvfølgelig også udsat i frontlinjen på apoteket ?
    Rigtig god bedring ?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *