Inden resten af verden vågner

Oplysningen om, at jeg holder juleferie, havde ikke nået mit indre ur. Klokken 04:50 er altså tidligt på en fridag

Jeg har lukket min lille pc biks for i år.

Næsten.

Jeg er i hvert fald gået på juleferie og til de, der ikke har fået bestilt udstyr til de nye medarbejdere, der starter først i januar, kan jeg kun sige: bare ærgerligt, Sonny Boy!

Der har været rygende travlt i december og vi fortjener alle den her pause julen giver os. Vi holder ikke helt lukket, men så godt som. Der er kun åbent for akutte sager og smøl kommer ikke ind under den kategori. Bum!

• • •

Ferien blev indledt med bestilling af hakket lever og spæk hos slagteren til julebordets leverpostej.

Min oldemors leverpostejopskrift foreskriver også ansjoser, men de lader sig ikke sådan lige skaffe, hverken i byens ellers så velassorterede Meny eller i SuperBrugsen. Jeg tænker, at jeg nok er nødt til, at skal i en af de store supermarkeder inde i Aalborg for at fremskaffe sådan en lille dåse.

Jeg har taget bestik af menuen til julefrokosten og i dag skal det meste købes ind.

Julen varer længe og koster mange penge!

2 Comments

  • Catarina

    Hi hi, sådan har jeg det også, men det er uanset om jeg er kommet sent i seng eller ej, så vågner jeg altid 5:45 😉 Ikke så tidligt som dig, men alligevel lidt træls, når man nu kan sove lige så længe det skulle være 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *