Nærkontakt

Nærkontakt, Den grusomme skilsmisse hed et lille program, der blev sendt på DR2 i aftes.

Når familien går i opløsning og børnene skal deles er det ofte manden, der bliver den store taber.

To ud af tre skilsmisser sker efter ønske fra kvinden og ofte har hun planlagt det lang tid i forvejen.

Det er mig langt fra ubekendt og jeg kunne nikke genkende til mange af de ting, der blev sagt (uden min skilsmisse på nogen måde var grusom).

Da jeg skulle skilles var det mig, der traf beslutningen og den var ikke til diskussion. Jeg havde selvfølgelig fortalt min ex, at jeg ville skilles, men jeg tror helt ærligt ikke, at han troede på det. Eller også var han i ren fornægtelse.

Først da der kom tilbud om bolig fra boligselskabet, gik det op for ham, at vores lille familie rent faktisk var gået i opløsning.

Jeg genfandt hurtigt roen og glæden i min tilværelse som alenemor mens han, nu 7 år efter, stadig ikke har fået styr på sit liv.

Jeg er uendeligt glad for vi boede til leje dengang. Det betød at vi kunne afslutte vores samliv efter ganske få måneder. Fast ejendom kunne nemt have bundet mig i et uønsket forhold i årevis eller have sendt en af os ud i en tilværelse på folks sofaer eller i sommerhuse.

Jeg har en kollega, som i snart et år har levet en nomadetilværelse fordi det hus h*n ejer sammen med sin partner ikke kan sælges. Det er da en møg situation for alle parter.

Stavnsbåndets blev ophævet i 1788… men alligevel ikke helt for alle, som boligmarkedet ser ud pt.!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *