Oktober lørdag

Han kiggede mig hen over skulderen og spurgte: står der stadig noget om vi kun må være 5 derinde?

Det var i bagerbutikken han mente. Jeg stod nemlig udenfor, da der allerede var 5 i lokalet.

Det blev til en lille meningsudveksling om at bringe de gode vaner, vi lærte under Corona med ind i den mere normale verden – den endte med, at han resignerede med et: “når du står herude, så gør jeg også”.

At restriktionerne er fjernet ser ud til at kunne styres herhjemme, men nu kommer vinteren og uanset om folk har corona, influenza eller bare er slemt forkølede, så gider jeg faktisk ikke at have dem til at stå og ånde mig i nakken og agter at holde fast i at holde afstand og spritte hænder.

Det bygger ikke nogen videnskabelig undersøgelse, men min oplevelse er, at det det især er mænd 50+ (og dem er der mange af i Hals), som synes alt der der spritten af og holden afstand bare har været noget pjat. Den kategori hørte morgenens møde også ind under.


Poden og kæresten kommer en tur til Hals i dag. De skal hjælpe min niece med at flytte nogle tunge ting til deres nye hus. Der er endnu en lille familie flytning på vej. Poden og kæresten rykker nemlig ind i mit gamle hus, hvor min niece har boet det sidste år.

På næste lørdag er jeg ‘inviteret’ til at hjælpe med at male og søndag/mandag rykker de ind.

Det bliver skønt at få dem tæt på.

Dele af familien er fortsat midlertidig udstationeret i henholdsvis Polen og Bagsvær, men ellers har vi fremover allesammen fast base i Hals og lagt København, Aarhus og Aalborg bag os og rykket sammen i en by med kun 2500 indbyggere.

Hals er fin trods de mange 50+ mænd 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *