Ting jeg ikke forstår – episode 377

 • Trivago og Momondo… jeg har fået billigere flybilletter direkte hos KLM og billigere hotelværelse ved at booke gennem på hotellet til vores tur til Amsterdam. Det samme var tilfældet da vi sidste år var i Berlin. Man skal se sig for.
 • Tiltalen BRO. “Hvad så, bro!” – tror de unge mænd, at de er amerikanske gangstere eller hvad sker der for dem? ?
 • Turen med Hals-Egense færgen tager kun nogle få minutter, men der har altid været tid at billettere alle passagerer på overfarten og det har forløbet gnidningsløst selv på meget travle dage. Nu har Aalborg Kommune opsat en ny bom og billetteringsautomat – i hvert fald på Halssiden. Mon er der en slags udvidet grænsekontrol ved Limfjorden eller er det bare vores kommune, der har fået storhedsvanvid. Det kan ikke have været billigt. Måske kunne de penge have været brugt bedre herude.
 • Der går sjældent en uge uden en efterlysning af en eller anden kat på vores lokale Facebook side. Er det ikke hvad man må forvente når katten løber frit: den finder et bedre logi, bliver kørt ned eller på anden måde kommer til skade?
 • Og så en genudsendelse som fortsat er uforståelig: Fie Laursen. Den ene dag forsøger hun at begå selvmord, den næste får hun en Brazilian buttlift. Er der ikke en voksen tilstede til at stoppe hende? Hun virker jo ganske forstyrret.

5 Comments

 • Helle Klitgaard

  Katte er ikke skabt til at være i bur! Selv om vi er helt og aldeles uansvarlige med vores kat, så ville vi godt vide, hvis den var fundet død – måske en sindssyg kattehader havde været på spil.

  • Mette

   Kattehader er jeg ikke, men det er ikke mig, der har valgt at have kat, det er naboen og så må det være hendes ansvar at holde den på egen matrikel eller i hvert fald ude af min. Jeg har en der bruger jorden under mit køkkenvindue som kattebakke. Det stinker og jeg har mere end en gang stukket hånden i sådan en kattelort.

   Da vi boede i Vodskov kunne vi ikke have vinduerne åbne i stueetagen. Der var kattepote spor i Nannas seng og en gang sad der en i hendes dukkehus og skræmte hende fra vid og sans.

   Jeg ved godt, at en kat kan man ikke holde inde, men det gør det ikke mere lovligt eller rart for naboerne.

   Det er også en hunds natur at gø og advare… men det får mine ikke lov til og bliver kaldt ind øjeblikkelig. Jeg synes nemlig selv det er irriterende at høre på og hvordan er det så ikke for mine naboer som ikke har hund.

   Mit vigtigste opgave som hundeejer er at sørge for at de ikke generere andre. Det ansvar burde alle dyreejere tage på sig.

   Nu var det så heller ikke det min undren gik på – det var mere det faktum, at man bruger oceaner at tid på at lede efter det her frie dyr 🙂

 • Susanne

  Enig, i det med katte, forstår ikke hvordan man bare kan lade sit kæledyr rende rundt på egen hånd, de kan ikke holde meget af det.
  Og det er faktisk ulovligt
  Pudsigt nok, ser man ikke rasekatte rende frit…men de koster jo også ?
  Og Fie…ja hvad skal man sige ?gud fader

  • Mette

   Jeg ville være evigt bekymret hvis jeg havde sådan en kat. Jeg ville nok vælge en indekat – eller som minimum bygge sådan en voliere som jeg har set nogen har.

   En lille sjov historie. Jeg havde en onkel, som boede i Ellishøj. Familien havde en kat, som forsvandt i måneder af gangen. Når den kom hjem var den fin og velnæret og iført nyt loppehalsbånd. Så boede den hos min onkel i nogle måneder og forsvandt så igen. Det gentog sig til i årevis indtil den så ikke nogensinde kom hjem igen. Den havde simpelthen valgt at have to familier. Herligt egenrådigt dyr 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *