Det går fremad

Alarmen lyder hver 3. time og så skal der dryppes øje – enten med serum eller med kloramfenikol.

Jeg har serum til et par dage endnu og jeg håber, at jeg snart ser en tydelig forbedring.

Dr. Dyr ringede i fredags for lige at tjekke tingenes tilstand. Jeg kunne fortælle, at det vi har bøvlet mest med er skærmen. Første dag væltede han vandskålen 4 gange. Vi blev enige om, at ‘baderingen’ er en bedre løsning.

Jeg tror, at Bob er meget enig.

Vi har ikke været meget ude i weekenden – mest på kortere lufteture. Natten mellem fredag og lørdag blev vi ramt at noget, der godt kunne betegnes som snestorm – og søndag var der bare så koldt og blæsende, at der ikke var ret meget fornøjelse i turen til skydebanen.

I denne uge er jeg igen på hjemmearbejdspladsen og det giver fortsat mulighed for at holde fast i den hyppige behandling. Når ugen er omme håber jeg, at Bob er helt over sin skade.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *