Atypisk ferie

Det har afgjort ikke været den typiske sommerferie, men nogle gange sker der ting som man ikke selv er herre over og så tilpasser man sig til de anderledes omstændigheder.

Jeg har kørt mange gange mellem Hals og Sygehus Nord, har bragt vasketøj til og fra samme sted, har gået mange mange ture med tre hunde, har arbejdet en time her og en time der, været tidligt oppe og gået i seng helt tømt for energi.

Jeg trænger til ferie, men efter weekenden starter hverdagen igen. Mandag starter jeg lidt forsigtigt ud med 4 timers arbejde. Tirsdag arbejder jeg hjemme og herefter skulle min lille verden igen gerne blive normal.

Eller helt som det var bliver den ikke. Jeg er blevet nogens mormor og selvom hun ser temmelig skeptisk ud, så skal vi nok blive gode venner ❤

Jeg kommer til at savne mit nye frokoststed, Azzurra. Da jeg trådte ind af døren i dag, sagde manden bag disken ‘sandwich’ med et smil og et spørgende blik… jeg hader at være forudsigelig, så i dag tog jeg en frokostpizza med hjem 🙂

5 Comments

 • Karin

  Det er da en skøn ferie du der har haft. Du er blevet mormor til denne lille skønhed, og har haft mulighed for at give al den kærlighed til dem alle 3/4, må lige huske en ekstra i hundekurven. Jeg ville have gjort det samme, tror dog ikke det bliver som mormor, det kan blive farmor har jo en søn, der ikke lige har været klar endnu, trods han fylder 37 år. i dag.

  Der kommer så mange skønne øjeblikke, nu og i fremtiden. Jeg kan mærke hvordan min kærlighed bare er ved at eksplodere hvor jeg skriver dette til dig.

  • Mette

   Jeg har været så taknemmelig for at have fået muligheden. Min arbejdsplads og kolleger er og har altid været utrolig imødekommende når den slags uforudsete ting opstår. Det er jo ikke hver dag man bliver mormor 🙂

 • Catarina

  Hvor er det altså bare stort at du nu er mormor og hvor er hun altså skøn. ❤️
  Ja, nogle ferie er bare ikke som andre og det er ok, og jeg synes da at din ferie er blevet noget så skøn, selvom du nu trlnger til ferie efter den. Heldigt at du kan starte stille og roligt op.
  Nyd det hele og så glædwer jeg mig til mange fere lækre billeder af lækkermåsen Solvej. ❤️

  • Mette

   Jeg er bare så glad for, at jeg havde mulighed for at holde fri i den her periode hvor de er indlagt. Jeg har stadig en ugen ferie til gode så den tager jeg sidst i august.

   Billeder kommer der helt sikkert mange af fremover 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *