For 20 år siden

Jeg fandt en kasse i aftes, som ikke har været fremme i lyset længe.

I den lå et magasin fra 1998, hvor min kollega Dorthe og jeg er både interviewet og fotograferet. Det var et skide godt job og en rigtig god kollega. En af de få kvindelige kolleger jeg har haft i mine mange år på arbejdsmarkedet.

(læsbart, hvis du klikker på billederne)

Der var råd til masser af uddannelse dengang og jeg havde en tid min faste gang på Seminariet for Håndværk og Design i Nørresundby, hvor jeg gik på den grafiske linje. Seminariet eksisterer ikke længere, men er lagt ind under Teknisk skole, hvor jeg også har været på efteruddannelse, dog med et skuffende ringe udbytte.

Medarbejderne fik senere selv adgang til forskellige værktøjer, lavede deres eget materiale (i tvivlsom kvalitet) og der var derfor ikke længere brug for vores lille bureau. Og så rejste vi begge videre i nye funktioner. I samme firma.

Jeg er her endnu, mens Dorthe rejste for et par år siden.

Min lærdom fra dengang bruger jeg fortsat. De sidste år har det i høj grad været P, der har nydt godt af mine evner. Hans opgaver på studiet er afleveret på smukkeste vis og samarbejdet fortsætter helt sikkert frem til, at han er færdig som kandidat om et par år.. Næste deadline hedder 20. december og ‘vi’ er allerede godt i gang.

0

4 Comments

  • Karin

    Da jeg skulle flytte fandt jeg også en masse fra dengang. Selv gammel elektronik fra den tid. Sønnens første computer, min den første ( hele 4 RAM), med word 6 der var på hele 17 disketter, og 16 disketter med Excel 5. Læste til laborant fra 1995 – 1998. Når vi havde lavet nogle resultater der var indlæst i excel, og de skulle ind i en rapport i word, kunne jeg nå at skrælle kartofler, koge dem, affodre familien på 6 pers., bade de 2 mindste, putte dem, så var det lige færdig med indsætning. Tænk hvis vi skulle sætte tid af til det i dag 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *