Søndag

Lige så sikkert, som der bliver bagt pebernødder adskillige gange i løbet af december, lige så sikkert er det at finde Cirkusprinsessens julecookies blandt de ting, der ryger i ovnen.

De første er bagt i dag og det er de gamle i Fjordgade, der skal smags teste de første.

Lige om lidt.

Søndag startede ellers tidligt.

Peter, som bragte mig sikkert hjem fra julefrokost fredag, havde haft glæde af bilen i går, hvor den stod på arbejde for hans vedkommende. Til morgen havde vi en aftale… både for at aflevere iGo, men også fordi jeg havde en vandhane, der skulle kigges på… eller rettere en ballofix, som havde sat sig uhjælpeligt fast og som derfor gjorde, at jeg ikke kunne lukke for vandet og dermed skiftet pakning i en dryppende vandhane.

Det viste sig at WD40 kunne udøve mirakler på den forbistrede ballofix og i den kommende uge vil jeg endelig kunne vinke farvel til dryp lyden i stålvasken.

Han – Peter altså – er sådan en nørdet fætter, som bobler over af underlig viden. Han kendte selvfølgelig også historien om WD40… et produkt, som er egentlig forsøgt udviklet til at beskytte missiler mod rust. WD står for Water Displacement – WD40 er så forsøg nummer… 40.

Så ved I også det 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *