Midtuge status

Det hører til sjældenthederne, at jeg får sved på panden på mit job, men i dag gjorde jeg. Der var indkaldt 100 medarbejdere, som i løbet af tre timer skulle have udskiftet deres pc, have udleveret dock og diverse kabler.

Vi var godt forberedt og selvom køen på et tidspunkt var lang gik det bedre end forventet. Selvfølgelig var der lidt tilbageløb med lidt manglende drivere, adgange og programmer, men antallet taget i betragtning synes jeg det var få.

Da jeg kom hjem blev jeg mødt af en glad Bob…indhyllet i en sky af pladevat!!!

De seneste dage har han vist lidt destruktiv adfærd og da jeg kom hjem havde han bidt hul på sin seng og bryggerset var fyldt med indholdet. Det er første gang han har ødelagt noget og jeg tillægger det igen alder og hormonel ubalance. Det går over. Ikke også Bob?!?

Nå ja, og så brugte jeg også onsdagen på at blive vaccineret og få sat det absolut sidste punktum på hussalget – at overdrage nøglen.

Det sidste af dagen blev brugt på rundtur langs stranden, i skoven og ad landevejen inden jeg landede hjemme i sofaen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *