Er det allerede…

Om man kalder det sensommer eller efterår ved jeg ikke, men jeg kan konstatere, at mørket kommer tidligere og en uldtrøje på ingen måde er for meget på de tidligt lufteture. Og heller ikke på de sene.

Mig passer det glimrende. Hundene puster når temperaturen kommer over 20 grader, selv kan jeg ‘tåle’ op til 25, så vi stortrives i det køligere vejr.

Og så kan jeg jo også snart få brug for al mit hjemmestrik igen, både gammelt og nyt. Og støvler. Og tykke strømper. Jeg er vild med det hele.

Mit tæppe kan jeg også snart iføre mig. Det mangler blot to striber for at være færdigt. Eller det vil sige, så skal der væves/sys tværgående striber på, men det tager næppe så lang tid som at strikke tæppet.

Det består af 672 retpinde strikket på pind 3,5. Hver pind tager ca. 7 minutter at strikke, så der ligger en 78-79 timers strik i det. Da jeg strikkede mit halstørklæde og regnede ud at jeg havde strikket 97.000 masker synes jeg, at det var mange… i tæppet ligger der 192.864 retmasker når det er helt færdig.

Det har været et kæmpe arbejde, men jeg er vild med resultatet af anstrengelserne og jeg forestiller mig, at det bliver lækkert at have liggende i sofaen til de kølige vinteraftener, der venter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *