Så gør dog noget…

… det er et trin fra aflivning eller amputation‘ mente en, da jeg fortalte at min læge, lidt ukonventionelt, foreslog, at jeg skulle prøve med en binyrebarkhormonkur samt undgå at belaste leddet i håb om at undgå en begyndende kapsulit i højre skulder.

Min håb havde været, at der var noget effektivt at gøre INDEN det kommer så vidt at skulderleddet bliver stift. Det er der så IKKE.

Har du læst med herinde ved du, at jeg har haft en frossen venstre skulder (kapsulit) i knap 2 år. Jeg har genvundet 90% af bevægeligheden i leddet, men nu ser det desværre ud til, at der kunne være noget tilsvarende på vej i højre skulder.

Og som højrehåndet, så er jeg squ på den.

Jeg havde godt hørt udtrykket ‘frossen skulder’, men jeg var på ingen måde klar over hvor invaliderende det faktisk er før jeg mærkede det på egen krop.

Prednisolon er ikke noget jeg har prøvet før – jo som indsprøjtninger direkte i skulderen – men jeg ved ikke hvordan pilleformen vil påvirke mig. Lægen sagde, at man godt kunne bliver ‘hyper’ af det og have svært ved at sove… vi får se, om jeg raser rundt som en klatøjet hvirvelvind de næste 10 dage 🙂

4 Comments

 • Rikke

  Uh! Jeg håber virkelig det kan bremse den skulder, så den bare falder til ro igen. Du har ikke fortjent sådan en tur mere ?
  Brugt rigtig, har du fat i et af de mest fantastiske lægemidler vi har til rådighed, så giv det en chance også selvom du måske kommer til at løbe på væggene ☺ Jeg krydser fingre for positivt udfald

  • Mette

   Jeg er parat til hvad som helst for at slippe for et stift skulderled, så jeg har lovet mig selv at gennemføre de her 10 dage uanset. Det er sådan lidt et eksperiment, som både lægen og jeg håber kunne virke. Han talte også om gigtpiller, men det fik jeg sidste uden effekt overhovedet.

 • Mette L

  Puha ja, prednisolon er ingen spøg. Så er det seriøst. Jeg håber virkelig, det giver dine skuldre et spark, så de kommer til at virke normalt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *