Omtrent 97.000 retmasker senere

130 masker, 124/125 omgange i 6 farver – det giver omtrent 97.000 retmasker +/- nogle stykker.

Det blev noget helt andet end mit restetørklæde, men det er rasende flot sammen med min nye knaldrøde frakke.

Jeg bliver en ren farvebombe til vinter.

De 97.000 retmasker er strikket på rundpind nr. 3. Et nøgle garn = en stribe og efterfølgende syet samen i enderne. Her kan alle være med… måske lige med undtagelse af de utålmodige.

Støvet oliven, flamingo, granatæble, hokkaido, sennep og flaskegrøn merino fra Knitting for Olive.

Efter min mening har Knitting for Olive det absolut smukkeste farvekort og for hver af de mange farver i merino finder du en mohair der er smukt afstemt. Jeg har valgt nogle rene klare farver, men der er også fine jordfarver og i mange mange nuancer.

Jeg er så heldig, at der er åbnet en KFO forretning i Frederikshavn og er jeg på de kanter lægger jeg gerne vejen forbi Tordenskjoldsgade.

Strikkekurven indeholder et par ufærdige projekter. Det er nu de skal gøre færdig. NU blev der sagt.

8 Comments

 • Helle

  Jeg rækker lige hånden op – jeg har prøvet, men jeg begyndte lynhurtigt at kede mig. Tålmodighed er en dyd, men ikke min … desværre for jeg elsker jo vilde farver – jo vildere jo bedre.

 • Catarina

  Kæft det er lækket Mette, ja faktisk bar du lige koste mig 309,- kr – for jeg kunne ikke stå for det lækre halstørklæde, så nu har jeg bestil lidt garn. Den ene far var dog i rest, men så kan jeg jo starte med de andre farver ? Ikke de samme farmer, men samme garantiperioden, da det virkelig ser lækkert og indbydende ud. ?

  • Mette

   Det vil jeg glæde mig til at se – der er så mange smukke farver at vælge mellem. God fornøjelse med de 97.000 retmasker 🙂

 • Karin

  Så lækker. Du prikker til min “gamle” strikkeglæde. Når min have igen ligner noget brugbart, så vil jeg lige finde kurven frem igen. Ved der ligger garn til 2 nissehuer til børnebørnene, dem vil jeg lige have færdig, så vil jeg begive mig ud i projekt tørklæde, måske også et til yngstepigen. Ja, det frister.
  Glæder mig til at se dit tørklæde sammen med vinterfrakken.

 • Helle

  Hvor er det nogle skønne farver du har valgt til dit halstørklæde, det bliver et hit sammen med den røde frakke. Skønt med kulør på hverdagen.

  • Mette

   Efter jeg genoptog mit strikkeri har jeg bevæget mig længere og længere væk fra det sorte – og er jeg i sort, er det altid med en kulørt sweater eller tilbehør.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *