Rivegilde

I går havnede jeg – meget mod min vilje – til ‘rivegilde’ i Salling. Jeg dør en lille smule, når jeg får mig forvildet til udsalg, rivegilde, guldfeber og … – havde jeg vidst hvad de havde gang i, var jeg helt sikkert blevet hjemme.

Søndagen står på en anden type rivegilde… havearbejde 🙂

Kampen mod skvalderkålen er så småt indledt og i dag skal jeg havde ryddet bæstet i bunden af haven, hvor den vildtvoksende plante har lidt for stort råderum. Den skyder ind under hegnet og det er ikke voldsomt populært hos naboen.

birdpage

Det er meget muligt at vi er nået ind i maj, men søndagmorgen var iskold og med knas i græsset. Lillebror tog en svømmetur i solopgangen og fandt en død fugl han synes var perfekt som morgenmad. Hans matte var af en anden mening og han måtte – modvilligt – aflevere fangsten.

4 Comments

 • Rikke

  Skvalderkål eller brombær ? Det er lige før jeg gerne vil bytte med dig, for jeg ligner en der har været i slagsmål med en vild kat, og det “skrammel” er altså heller ikke til at få bugt med. Men nå, jeg vandt i denne omgang, og så må jeg jo bare være over dem resten af sommeren 🙂
  Håber du vandt kampen oppe ved dig ?

  • Mette

   Det er vist desværre en kamp man ikke kan vinde – alle rødder skal graves op ellers slipper man ikke af med kålen og i så stor en have er det nok en umulig opgave.

 • Catarina

  Uha, jeg har det på samme måde som du og derfor er meget af mit shopperi flyttet på nettet. 😉
  God fornøjelse med rivegildet. 😀

  • Mette

   Jeg shopper også rigtig meget på nettet – men tøj kan jeg alligevel bedst li’ at prøve på 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *