Endnu en frisk tur

I lørdagens Mads & Monopolet blev der talt rigtig meget om at gå Caminoen… iflg. Mads Christensen var det universal midlet mod alverdens problemer (for sjov altså).

Jeg kunne sagtens se mig selv gå Caminoen sammen med P… han er fandens godt selskab og jeg ville elske at trave derudad en måneds tid, mens vi fik vendt verdensituationen, både den store og den lille.

Caminoen var det ikke denne søndag eftermiddag, men derimod Store Økssø rundt… endnu en frisk tur i slud, regn og sjap.

Weekenden er ikke slut endnu… min er nemlig forlænget med mandag, som den også er de næste mange mandage.

Det gider jeg godt.

Det hele.

2 Comments

  • Mette L

    Jeg har også kredset lidt om caminoen for et par år siden, men jeg tror egentlig, jeg bedre kan overskue hærvejen. Den dukkede jo op igen i tankerne efter at Agger og Helmig havde trasket der i et godt, langsomt tv-program for nogle uger siden 🙂

    • Mette

      Det var jo det den gjorde – og den og Agger var også oppe og vende i dag. 290 km er til at overskue og går det helt galt er der ikke så langt hjem 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *