Den sidste

Jeg har nået enden. Af ferien. I dag er det sidste hele fridag i denne omgang. De næste 14 dage skal jeg hver dag præstere en halv arbejdsdag på hjemmekontoret.

Jeg er skide glad for, at det kan lade sig gøre på den måde, at give Irma den bedste start i familien.

I går var Irma og jeg lige ude og hilse på i firmaet og så også hvad der bliver vores nye kontor. En tredie – og meget meget bedre – løsning viste sig. Vi flytter ind i det gamle smedeværksted med tilhørende lager. Først skal det tømmes og males, der skal tæpper på, nye lamper og solgardiner – men det er snart og jeg glæder mig over den fine løsning.

I dag skal vi også på tur. Jeg skal ud i City Syd og hente et overvågningskamera, så jeg kan holde øje med de to dyr, når jeg ikke er hjemme. Da Bob var hvalp foregik det gennem en aflagt iPhone, men den kunne bestemt ikke tåle at være tændt så længe og batteriet svulmede op til det dobbelte så denne gang bliver det et kamera beregnet til formålet.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *