En snegl på vejen

Regnen trommede på loftsvinduet da jeg vågnede og der var helt stille nedenunder i hundekurven. Ingen grund til at stå tidligt op. Hundene kan alligevel ikke fordrage at blive slæbt ud i regnen, så jeg blev liggende en time ekstra.

Over middag var der et længere ophold i regnen. Vi kørte ud til Ølandsvej og gik os en tur. Det er såden en tre-i-en tur. Skov, strand og hede på en og samme tur. Og ikke ret mange mennesker på en regnvejrsdag.

Jeg havde håbet på en Pinse med masser af udeliv. I stedet har vi mest været inde. Jeg har gang i ikke mindre end tre strikkeprojekter, så på den vis er regnen velkommen. Mens jeg strikker, har jeg gang i at gense ‘ Rejseholdet’, som er fint strikke tv.

Irma er i løbetid og det er desværre ikke nogen bedre oplevelse end første gang.

Jeg har haft tæver i løbetid før og det har aldrig været noget de har været påvirket af på den måde.

Jeg tænker, at der står sterilisation på programmet i min sommerferie til august. Jeg har hørt fra de mennesker, der har hendes mor og kan forstå, at også hun havde det svært med sine løbetider… måske kan sådan noget være arveligt!? Hun blev steriliseret efter Irma og Hans blev født.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *