Her kommer mutter med kost og spand

Energiniveauet fra lørdagen fortsatte ind i søndagen og inden Bob og jeg tog i hundeskoven kl. 12:15, hvor vi havde en aftale, havde jeg vasket og skiftet sengetøj samt tømt og rengjort køleskabet.

Jeg er så tilfreds med endelig at fået overstået de opgaver, som jeg har haft hængene over hovedet alt for længe. Det er jo ikke fordi jeg ikke har haft tid – der har bare hele tiden været noget sjovere, der har fået mig til at springe over.

På fornøjelsessiden denne søndag var en legeaftale med Jack i hundeskoven. Han havde sine mennesker med og besøget efterlod en større opfyldning af strømpebeholdningen, tre puslespil til vinterens mørke aftener og en hund så træt at han vist først vågner op i morgen.

En weekend godt brugt… det skal blive godt at komme på arbejde og slappe lidt af 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *