Uge 28 kort

  • Med stor dygtighed og snilde (min egen vurdering) ligger jeg i toppen i årets Tour de France manager spil og bærer selvfølgelig gule sko 😉
  • Til hundetræningen ligger vi derimod i bunden. Helt i bunden. Bob var ikke det mindste samarbejdsvillig til onsdagens træning og vi kunne lige så godt være blevet hjemme. Håber på køligere vejr og mere entusiasme næste onsdag
  • Meget snart er jeg færdig med Katrine Engbergs tredie bog om Kørner og Werner. Jeg var vild med de to første. Glasvinge er absolut ingen undtagelse
  • Vild er jeg også med fortsat at blive ‘kurtiseret’ af Mr. Dawes og jeg tænker, at jeg nok snart er nødt til at finde et fly til London og undersøge hvad pokker der i det. Om noget
  • For 4 år siden købte jeg en Robotstøvsuger som har tjent mig vel. Batteriet er ved at være så slidt at en udskiftning måtte til. Det er igen en af de simple Roomba modeller uden en masse fancy programmer, der er på vej – en, der kan støvsuge mine bare gulve og fjerne dagens rod fra en hund, der slæber græs og pinde ind ude fra haven. Mere behøver jeg ikke
  • Jeg har sagt god ferie til Jesper, min eneste makker i denne uge. Herefter har han kun to arbejdsdage tilbage i firmaet. Det bliver et meget trist farvel til en skide god fyr, men han har søgt nye udfordringer uden for murene. Vi forstår ham godt og glædes på hans vegne
  • ‘Broen’ får en revival på Netflix – når der altså ikke lige er Tour de France. Sæson l og ll hvor Kim Bodnia er med og Saga ikke er helt så karikeret. De bedste synes jeg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *