Vinterdage

Jeg elsker normalt december… plejer at være på forkant, så jeg kan nyde alt det hyggelige.

Normalt og plejer er ikke en del af dette års december. I stedet har jeg konstant været mødt af “kan du ikke lige?”.

Jeg har lyst til at råbe NEEEEEEEJ, jeg orker f****** ikke mere. Jeg er død hamrende træt… helvedesilden blusser, min skulder gør ondt og jeg halser bagefter og prøver at nå det hele.

I morgen er der et tiltrængt åndehul. Vi lukker kontoret og drager til hovedstaden på fælles afdelingsmøde. En dag uden krav, telefoner, mails, bestillinger, kunder…

Vi skal i Mystery Room, i Tivoli og spise på Grøften. En gentagelse af sidste års super hyggelige møde. I år er vi færre folk. Nogen ser vi for sidste gang (de er blevet fyret) så jeg tænker, at det også bliver en vemodig dag.

Jeg har været med til at arrangere mødet, hvilket betyder, at den er lagt på en dag hvor Poden har fri, så Bobben har selskab.

3 Comments

 • Kirsten W

  Tusind tak for verdens dejligste billede – sidder her i Israel hvor der er temmelig meget for varmt efter min smag – og bliver pludselig sendt tilbage til vinterstemning og jul som mangler helt forfaerdeligt hernede!!
  Mit ansigt higer efter vinterluften, fugtig og kold, jeg ser for mig buske og traer uden blade og kun med resterne af baer. Droemmer om en lang gaatur over bare ploejemarker i lav sol eller eller let stoevregn…..
  Og undskyld den sindssyge stavning, men har ikke dansk tastatur paa arbejde 😉

  • Mette

   Og her har jeg flere gange Googlet rejser til netop Israel. Jeg vil gerne besøge Kibbutzen hvor jeg boede som ung og gense Jerusalem. Sådan drømmer vi altid om det vi kke har.

   Rigtig glædelig jul til dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *