Blandt får og … får!

Disen lå tungt over bakkerne da Bob og jeg til morgen gik gennem porten til Rebild National Park.

Vi havde forladt Hals i strålende sol, men længere inde i landet havde den endnu ikke fået bugt med morgendisen.

Vi satte Peter af ved jobbet i Skørping og i stedet for den planlagte tur omkring Store Øksø foreslog han, at vi gik en tur i Rebild Bakker.

Det er en af Danmarks store turistattraktioner med 400.000 besøgende hvert år – men denne søndag morgen var her kun Bob og jeg – og en masse får med lam, som bestemt ikke brød sig om vores tilstedeværelse. Vi listede omkring dem og resten af turen mødte vi kun et par små flokke.

De lyngklædte bakker udgør et eventyragtigt landskab og man føler sig hensat til en anden verden. Særligt på en morgen, hvor vi kan gå her mutters alene.

6 Comments

 • Karin

  Der er flere forskellige steder der har en helt unik natur her i Danmark. Sådan ca. 40 km herfra ligger Nationalpark Thy, det er en helt anden natur end den du fortæller om.
  Tak for turen fortalt med ord og billeder.

 • Mette L

  Uhh, det gad jeg godt kunne gøre, meget mere end jeg har mulighed for nu. Vi tog en tur op og ned af bakkerne 2. juledag (eller var det 1. juledag) ved Ravnkilde. Men måske bliver der plads til en tur igen, når min mand skal løbe Rebild Trail Challenge 29. juni 🙂 (PS: det ka’ godt være, I ikke skal gå tur den dag…)

  • Mette

   Det er et meget specielt område. Jeg tror ikke man kan opleve den slags natur andre steder i Danmark. Min enormt dårlige form er så bare ikke til lange traveture op og ned af stejle bakker. Desværre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *