Robort og jeg

Søndagmorgen er kold med rim i græsset… en klar kontrast til æbletræets nyudsprungne blomster.

IMG_2022

Søndag er praktiske gøremål. Sengetøjet hænger allerede nyvasket i haven og når kaffen er drukket iklæder jeg mig kost og spand. Hundene henvises til ophold i haven og jeg fyrer op for musikken mens huset gøres klar til en ny travl uge.

Til hverdag er der andre ting, der har prioritet og så må støv være støv. Jeg håber dog, at få hjælp nu hvor min nye sambo Robort flytter ind. Jeg satser stærkt på, at hans hjælp kommer til at gøre en stor forskel for mine gulve

Han er på vej med GLS og jeg tænker, at han lander i Hals i morgen. Det er derfor også i dag, jeg SKAL have klaret udfordringen med det ledningskaos, der hersker…

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *