Ting jeg ikke forstår – episode 374

  • Coffeetable books – jamen hvorfor?
  • Noise reduction – det er ren magi. Det er det også, at jeg via en app på min mobil kan styre, hvor meget støjreduktion jeg ønsker på mit trådløse headset. MAGI.
  • Kirkeskat – hvad går den egentlig til? Efter begge mine forældres bisættelse kom der en regning på de 30 stearinlys, der var tændt i kirken og at graveren har gravet et lille hul i jorden til min mors urne!!! Jeg er sikker på, at mine forældre via kirkeskatten har betalt de småtterier mange gange i løbet af deres lange arbejdsliv.
  • Eurojackpot – jeg spiller to rækker hver fredag uden at vinde millioner. Jeg forstår det ikke. Er de overhovedet ikke klar over alle de planer jeg har lagt for de penge!?!
  • Tour de France – mon ikke snart de mænd giver mig noget modstand i det managerspil? Jeg har kørt i gult siden 1. etape.

Og så det helt store mysterie… hvordan kan den tykke humlebi flyve med de latterligt små vinger?

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *