Nu også med kanin

Mens Poden er på sit sidste skoleophold i Skåde har jeg fået tjansen med at passe Bodil.

Bodil er en kastreret hankanin vist nok af racen løvehoved.

Det bør være en overkommelig opgave at sørge for mad, hø og lidt rengøring.

Sværere er det at passe Felix, når jeg overhovedet ikke er på toppen. I går gik vi en lille tur i Præstens Plantage og i dag kørte vi ud til engen i mosen… så tossede han rundt der, mens jeg kunne sidde i bilens bagsmæk og nøjes med at kaste en bold indimellem.

Det er heldigvis ikke en race, der løber op væggene fordi den ikke er blevet optimalt motioneret et par dage – og slet ikke i hans alder – men derfor er jeg alligevel træt af, at vi ikke har fået udnyttet weekendens smukke vejr til timelange strandture.

6 Comments

 • Monica

  nui hvor ser han lækker ud ham Bodil ! totalt charmerende! Sikker på Felix bliver fan 🙂
  øv med den influenza…har datter som har ligget/ligger med højfeber hele weekenden.. Vi andre holder vejret og håber ikke at være blevet smittet…

  • Rikke

   Hi, hi 😀 Synes det er lidt sjovt den hedder Bodil, for da jeg var barn, havde jeg en hankanin der hed Trine. Trine hed Trine i protest, og var for øvrigt ret ligeglad med hvorfor han var endt op med et pigenavn. Men han kom til at hedde Trine, fordi jeg ikke måtte kalde ham Klaus for min mor! Opdrætteren der havde foræret mig kaninen havde en søn der hed Klaus, så min mor mente nok det var lidt “provokerende”! Trine var for øvrigt ikke kastreret, og der gik lang tid før vores post opdagede hvorfor hans datters kanin fik det ene kuld efter det andet. Så Klaus havde nok alligevel været mere passende 😉

   • Mette

    Ret smart træk at lade posten tro, at det var en hunkanin du havde 🙂

    Bodil blev købt for at være en pige… men så blev han kønsmoden, begyndte at strinte og ville også bide. Det kostede bollerne. Nu er han blid som et lam og navnet Bodil er meget passende 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *