Ud kom vi

Selvfølgelig gjorde vi det.

Vi kan slet ikke lade være.

Vi travede turen ad Ho Chi Minh stien og trodsede både regn og pløre.

IMG_7002

De store håndklæder måtte findes frem efterfølgende, for at få bare noget af skidtet tørret af de to røde, inden de igen var til indendørs brug. Jeg synes ellers ikke de er lavbenede, men undervognen har alligevel en tendens til at blive både mudret og sort.

Nu tager de sig en morfar og mens de snorker vil jeg tage hen til de gamle og se hvordan der står til der…

IMG_7019

One Comment

  • Catarina

    Hi hi, ja kan lige forestille mig hvordan skidtet også er sprøjtet op på maven af dem. Men et eller andet sted er det også dejligt at komme ud, uanset vejret, når bare man har tøj på efter det og de gamle håndklæder ligger klar til de firbenede 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *