For en 20’er blandet

Man kan købe alverdens ting langs vejen herude på landet. På turen mellem mellem Hals og Vodskov er det bl.a. jordbær, kartofler, æg, brænde og sågar en tyr, hvis du skulle stå og mangle sådan en!

Der ligger også en lille gård, som hvert år lukker en mark op for selvpluk af georginer. Den åbnede i går.

Jeg lod mig friste på vejen hjem, smed en 20’er i kagedåsen og plukkede en stor blandet buket med hjem.

Derudover har fredagen været et besøg hos Gug Planteskole og afhentning af nogle stole jeg skal opmagasinere i en periode.

• • •

Man skal ikke gøre i dag hvad man kan udsætte til i morgen. Eller noget. Sådan tænkte jeg i går, da jeg kiggede ud på græsplænen som trænger til en klipning. Jeg skulle så nok have rejst min dovne krop fra sofaen og Tour de France for i dag tisser regnen ned i det Nordjyske.

Det må blive i morgen, hvor det ser ud som om vi får tørvejr.

Der ligger ellers ingen planer for weekenden – så mon ikke jeg når det græs.

One Comment

  • Karin Abildhauge

    Så er det mine drømme om en bil bliver forstærket. Har dog 1 enkelt gårdbutik indenfor rimelig cykle/gå afstand, men den ligger dog så i forkert retning, kan ikke rigtig kombinere den med andet end turen derud.
    Forøvrigt et dejligt initiativ fra ejeren. Geoginer er så smukke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *