Første skud fra Fuji

Skarpheden fejler ikke noget på mit nye fotogrej.

Jeg har først modtaget objektivet i dag – laaang historie – så jeg har endnu ikke haft tid til at udforsket de mange funktioner, men bare taget et par skud fra hoften.

Af Bob så klart 🙂

One Comment

  • Helle k.

    Jeg er vildt imponeret over billedet 🙂 Jeg er ikke sådan en som går op i teknik, jeg kan ikke huske, hvad jeg har læst, og jeg kan ikke se uden briller 😉 og jeg gider egentlig heller ikke, så xt-10 med auto-indstillinger er fint til mig, men det lader noget tilbage at ønske i kvaliteten. Når jeg tager billeder er det som oftest snap-shot, jeg tager billeder af alt og intet, når vi er hos min svigerinde til forårsfrokost i sidste weekend – 79 videoklip og 500 billeder – det skal så siges, at der var en dreng på knap et år, det tilskynder til ekstra billeder. Jeg laver film til tv til min svigerinde, så genser hun og hendes mand dagen – og alle de andre dage jeg har lavet film om. Jeg ser nu også selv film med billeder af og til – så mindes jeg ting, som jeg ellers havde glemt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *