Seriedage

Downton Abbey, Broen og Norskov… lørdag, søndag og mandag er lige pt. faste seriedage i min lille stue.

Downton Abbey er der ikke så meget at sige til. Det er ganske enkelt fremragende tv, som kun BBC kan producere det. Eneste anke er det det angivelig er allerallersidste sæson.

Søndag ser jeg Broen.  Det er såmænd okay – men jeg kan ikke lade være med at irritere mig lidt over Saga’s karakter. Jeg ved ikke om det er min hukommelse, der spiller mig et puds, for vel var hun ‘anderledes‘ også i de to første sæsoner… men kun i glimt, så man til stadighed blev overrasket over hendes personlighed – jeg husker hende ikke som SÅ karikeret, som hun fremstår i Broen III.

Mandag har vi så Norskov, som jeg elsker højt. Sikkert mest fordi jeg er nordjyde dybt i hjertet. Jeg elsker langsommeligheden. Jeg elsker, at der er tid til at dvæle ved detaljen. Jeg elsker den lune nordjyske humor. Jeg elsker, at man kan lave drama, uden der behøver at være et nyt mord i hver afsnit. Og jeg elsker lyden af Nordjylland.

Alt sammen hyggelig underholdning på mørke november aftener.

2 Comments

  • Inge

    Jeg er også vild med hele stemningen – og da de så viste scenen med badning i havet, var jeg da helt oppe…… Det er jo lige der jeg bader hver lørdag og jeg havde da ikke noget imod af få selskab af ham Tøsen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *