40+

Det blev den fineste 40 års jubilæumsdag med besøg af både familie og kolleger.

Jeg fik de dejligste gaver fra Royal Copenhagen, chokolade, blomster og lækkerier fra ting-butikken og dagen sluttede med gæstekokke i mit køkken, som lavede lækker mad.

Der var hilsner fra både nuværende og tidligere kolleger, så selvom Covid-19 restriktionerne slukkede håbet om en ‘rigtig’ fejring med reception blev det alligevel en rigtig fin dag.

Sent om eftermiddagen dukkede et bud op med den smukkeste buket blomster fra firmaet… buketten var vist det man kalder en sidste øjebliks feberredning fra en ledelse, der have ‘glemt’ mit jubilæum eller i hvert fald troede andre gjorde noget 😏

2 Comments

  • Helle

    Dejligt at corona ikke spolerede jubilæumsdagen helt, og du trods alt kunne blive fejret på behørig vis selvom det måtte foregå. Håber der sidder en ledelse med meget røde ører….

    • Mette

      Firmaet giver en gave til kr. 700 – jeg tvivler på, at jeg nogensinde får den. Der var heller ikke biddraget til den indsamling mine kolleger havde lavet – det havde så tilgengæld mine 3 tidligere ledere, også ham, der ikke længere er i firmaet. Det er ‘noteret’ – men heller ikke det kunne spolere min dag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *