Ninjaen har takket af

Jeg måtte til morgen træffe den tunge beslutning, at sende min gamle og trofaste ven ud på den sidste rejse.

Hendes livskvalitet har været stærkt dalene den sidste måned og de sidste dage, har hun kun kunnet holde til korte lufteture i haven.

Hun har haft et godt – og for hendes race også forholdsvist langt – liv og når kræfterne ikke længere er til leg og deltagelse i ture til stranden, i mosen og i skoven, så er det i min verden ikke længere et godt hundeliv.

Jeg er ganske usentimental, når det kommer dertil og selvom jeg selvfølgelig er rigtig ked af det, så ved jeg, at jeg har truffet den rigtige beslutning.

Ikke mindst for hende.

IMG_5398-Edit-2

Bare en hund” er der mennesker, der siger.

Er det “bare”, at et andet liv har sluttet sig til mit, at en hale klapper i gulvet af glæde ved at høre min stemme, at en snude fortroligt stikker sig ind i min hånd, at to øjne røber mig verdener af tillid og hengivenhed.

23 Comments

 • Karin Abildhauge

  Jeg vil ønske Ninjaen en dejlig rejse, til et sted, hvor den kan finde hvile. Den vil herefter være den stjerne du altid vil kunne se lyse på klare nætter, og du ved er der, trods skydække.
  Sender de kærligste og varme tanker til jer, der må tage afsked.

 • Louise

  Det gør mig frygtelig ondt, det er en stor sorg at miste en hund.. Men der er vist ingen tvivl om, at Arabella har haft et fantastisk hundeliv hos jer

 • Liselotte

  Kære Mette, ansvarlig og god hundeejer er du. Jeg ved, at du er ked af det, for det er man. Du er også pragmatisk. Hun havde et dejligt hundeliv og bragte meget glæde 🙂

 • Inge V.

  Åh Mette. Det er jeg ked af, selv om vi jo kunne læse, at det var den vej det gik. Det er altid frygteligt at miste en man har kær, uanset om det er menneske eller dyr. Beslutningen om, at det bliver hundens sidste dag er svær, men det letter at vide, at de går herfra mens de stadig har glæde og værdighed i livet.

 • Catarina

  Hvor er jeg ked af det på dine vegne, også selvom du har truffet den bedste beslutning for den smukke Arabella, så er der givetvis et kæmpe tomrum hjemme i Hals.
  Arabellas hundeliv var stort. Du havde i hende, den bedste ven på jorden. Hun var med dig, både i modgang og medgang og hun lever videre i minderne, også hos mig.
  Varme knus til Lillebror og dig.

 • Mette L

  Åh nej, kære Mette. Hvor pragmatisk man end er, og hvor rigtigt beslutningen end var, så var Ninjaen din tro følgesvend(inde) i mange år og du har lov til at være ked af det og savne hende, lige så meget og så længe, du har brug for det. Uanset kommentarer. Intet kan erstatte hende, men Lillebror kan forhåbentlig lindre lidt.

 • Dorthe

  Hvor gør det mig ondt Mette. Vil savner de dejlige billeder og små søde historier om jeres oplevelser. De varmeste tanker til dig og lillebror. R.I.P. Sødeste Arabella

 • Henriette

  Det er jeg ked af at hoere ,mange mange tak for alle de dejlige billeder og smaa historier af og om jeres Ninja .

 • Deborah

  Oh nej! Det er jeg også rigtig ked af at høre, men har dog kunnet fornemme, at det gik den vej. Det er så skidehårdt, også selvom man ved, man har taget den rigtige/eneste beslutning.

  Jeg lagde jo også øren til “bare en kat” med min lille Garbo, og det er simpelthen ikke sandt. Det er en hjerteven man mister. Desværre hører der til stor kærlighed til de kære dyr også tab og savn.

  Kram til dig

 • Anita

  Nej, nej, nej da også. Hvor er jeg ked af at læse det – kan næsten ikke skrive for tårer. Men er trods alt også glad for at du er som du er, og derfor har handlet helt rigtigt. Synes næsten at jeg kendte hende gennem de fine beskrivelser og ikke mindst billeder, du har givet os. Det må også være svært at forstå for Lillebror. Tænker på jer.

 • Annette

  Den ansvarlige dyreejer må ta den slags tunge beslutninger. Og afklaret eller ej er det jo stadig en sorgens stund. Kondolerer Mette ❤️

 • Charlotte

  RøøøøøøØ.
  ØØØØØØvvvvvv herfra.
  For dælen Mette, du skal være mit forbillede når jeg står i samme situation med Dillon, du er piv sej.
  De varmest knus og tanker til skønne Lillebror og dig, i denne svære tid, hvor I nu skal finde Jer til rette UDEN den dejlige rødhåret Miss A <3

 • Yt

  Jeg er sikker på Arabella er sendt godt og trykt ud på den sidste rejse.
  Selvom det må blive tomt for dig og lillebror.
  Knus

 • heidi

  Åhh. Altså. Jeg magter slet ikke tanken. Men jeg ved at jeg vælger samme udgang som du lige har gjort. Det skal være værdig for vores 4 benede venner. Også selvom det betyder det Gør ondt på os. Min rødhårede på snart 5 år ligger i sofaen og bobler ved siden af mig. Forhåbentlig har hun mange gode år tilbage. Men med mareridt i nat om akutte operationer ved dyrlægen gør at hun lige bliver krammet en ekstra gang. Godt lillebror er der til at få et kram. Knus herfra

 • Christina

  Søde Mette, det er aldrig bare en hund. Det er en stor del af familien. Mange tanker og kram herfra, og tak for at vi måtte dele alle de dejlige stunder med dig og den vidunderlige røde Ninja.

 • Marie

  Vackra, vackra Arabella……Inga ord kan trösta men jag tänker på dig Mette och sänder en stor varm kram.

 • Rikke

  Ingen ord er store nok her. Jeg sender dig tanker og kram, og ved du har truffet den rigtige beslutning. Hun vil blive savnet, mest af dig, men så sandelig også her <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *