Frisk tur

Jeg kan ikke lige komme i tanke om, hvordan det gik til, at jeg fik lavet en aftale i Skørping en lørdag morgen klokken syv.

Hovedsagelig for at hente P fra job, men også for at trave turen omkring Store Økssø.

Da vækkeuret ringede og jeg kunne høre regnen tromme på loftvinduet og vinden ruske derude, synes det at være en endnu dårligere aftale.

I Skørping var vejret ikke en skid bedre – faktisk væltede sneen ned – og jeg havde egentlig forventet, at han nok ville synes, at vi skulle udsætte turen.

Det synes han så ikke!!!

pagerold

Det blev en frisk tur, som vi siger i Nordjylland.

Lillebror synes det var herligt. Nyt sted, nye dufte og frihed uden snor.

Det gider vi godt igen.

Også lørdag morgen i snevejr.

11 Comments

 • Mette L

  😀 Noget ting skriver meget direkte og udførligt, her hos Mette, andre pakkes ind i gåder. Vi andre venter også på, at der løftes mere af sløret for, hvem P er. Men hentes fra arbejde kl. 7, hvordan hænger det sammen med noget…?

  • Mette

   Ha ha

   P er den skønneste mand. Han er begavet og sjov, simpel og sofistikeret, anderledes og vildt underlig… og så er han bare pisse godt selskab 🙂

 • Trine

  Jeg har godt nok kun haft tid til at læse med her lidt on and of på det sidste men nu bliver jeg altså nød til at spørge hvem P er? Man bliver hægtet lidt af historierne når man ikke ved hvem personerne er?

  • Mette

   P er en god ven, som fylder en del i mit liv. Han er et meget privat menneske og optræder derfor kun her i anonymiseret form.

   Håber livet er godt ved dig og ungerne, Trine 🙂

   • Trine

    Nååååeh jamen så er jeg med. Jeg troede i starten at poden var reduceret til et P men så optrådte de begge i samme indlæg og så blev jeg sqo forvirret☺️
    Livet behandler os rigtig godt herovre på øen. Jeg loggede af Facebook for halvandet år siden (kan kun anbefale det) og har ikke været på siden…. Eller savnet det det mindste og ved du hvad? Nu skal vores to skønne børn snart have en lillesøster?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *