Han greb den ikke

Han forstod ikke helt legen. Lod bare godbidderne falde ned omkring sig. Tror ikke han så dem.

Det handler om kontakt. Grundpillen i et godt samarbejde. Har man ikke kontakt med sin hund, kan den intet lære. Har jeg lært. Så vi laver dagligt kontakt øvelser – den helt enkle: øjenkontakt = godbid. Ikke kast – den øvelse var bare for at få et sjovt billede.

Han er tydeligvis ‘teenager’ i øjeblikket. Alt han har lært er tilsyneladende glemt og den tidligere så sikre STOP-SIT øvelse lader han fuldstændig som om han aldrig har hørt om. Træner Maria siger jeg ikke skal fortvivle. Det indlærte er kun glemt for en stund – han kan stadig, men i den alder han er i lige nu, hvor hormonerne begynder at rase rundt i kroppen, er alt andet mere interessant.

Jeg begynder at glæde mig til, at han bliver voksen. Vel er han er en sjov spilopmager, men en voksen hunds ro er alligevel at foretrække på den lange bane.

Lige om lidt er han 8 måneder og jeg mener, at man siger han er voksen – eller er det mon bare fuldt udvokset? – når han er 12 måneder.

Jeg er vild med Bob og vild med den franske bulldog.

One Comment

  • Karin

    Jeg har da også dage hvor jeg lader som om jeg ikke kan forskellige ting, springer over hvor gæret er lavest. Så det må BobD da også eller?
    Tiden flyver afsted og pludselig er BobD voksen, og alle unoderne er der kun fordi han vil drille.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *