Anbefaling modtages med kyshånd

Den dyrlæge, som jeg har brugt, siden jeg fik min første hund, da jeg var midt i tyverne, har desværre valgt at stoppe sin praksis og jeg skal derfor have fundet en ny.

Hvis du har hund, kender du sikkert godt til, at det valg ikke er ligegyldigt og kan du hjælpe mig ved at anbefale en (eller evt. det modsatte: fraråde en) så vil jeg blive meget glad.

... meget gammelt foto!
… meget gammelt foto!

Det skal selvfølgelig helst være i Aalborgområdet, men jeg kører gerne efter den rigtige!

6 Comments

  • Mette

   Det er Lauritz – er han ikke lækker? 🙂

   Desværre blev han ikke ret meget mere end et år gammel. Hans lymfekirtel system var ‘utæt’ og hobede sig op i hele kroppen.

 • Mette L

  Tja, det er vel gratis at anbefale min dyrlæge, Centrum Dyreklinik i Rødovre. De er faktisk også blevet en del af AniCura, sådan som Gistrup, men det skal nu ikke ligge dem til last, de er som de plejer at være – rigtig gode og kompetente til både ejere og dyr. Men så langt vil du nok alligevel ikke køre 🙂

 • Dorte

  Kan varmt anbefale gistrup dyreklinik. Vi bruger dem nu på 25. år til vores 3. hund og er super glade for dem. De er nok ikke de billigste (har dog aldrig rigtigt undersøgt det), men vi er meget trygge i deres hænder.

  • Mette

   Bastholm var partner i Gistrup inden han blev selvstændig og dengang brugte jeg ham også 🙂 Jeg har også altid godt kunne li’ Gistrup og med færgen er der ikke længere end til Nørresundby.

   Prisen er ikke så vigtig, hvis jeg kun betaler for den nødvendige behandling. Desværre har jeg oplevet at blive prakket alverdens dyre undersøgelser på, på en af de store dyrehospitaler, så der kommer jeg ikke igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *