Et spørgsmål om tillid…

Det er muligt at min ørelæge har haft en kedelig skattesag på halsen, men det gør ham ikke til en dårlig ørelæge. Det er muligt min læge har lavet en fejldiagnose, men det gør ham ikke til en dårlig læge. Og jeg er sikker på at min dyrlæge har fortalt Fru Hansen at hendes hund er for fed, været uheldig under en operation eller måttet opgive at helbrede et marsvin, men det gør ham ikke til en dårlig dyrlæge.

Læger er mennesker… ikke ufejlbarlige mirakelmagere.

Meningerne om sidstnævnte – min dyrlæge – er tilsyneladende mange; “han er inkompetent, usympatisk og ingen har noget positivt at sige om ham“, får jeg at vide!

Det er så løgn – for det har jeg – og mange andre jeg kender, der bruger ham.

(han havde såmænd nok heller ikke overlevet som selvstændig dyrlæge, hvis han havde være så uduelig).

Jeg har kendt og brugt ham i 25 år. Jeg kender ham som en meget kompetent og frem for alt ærlig dyrlæge – og jeg overlader trygt mine hunde i hans varetægt.

Han fortæller mig ærligt – og i et forståeligt sprog – hvad han mener. Han ruller med øjnene, hvis jeg pylre, han siger direkte, hvis min hund er for fed, han er empatisk, når man skal sige farvel til sin hund og da vi stod foran vores første hvalpefødsel, havde vi hans private mobilnummer og han var klar til at rykke ud uanset tidspunktet, hvis det skulle blive nødvendigt. Jeg får ikke kæmperegninger på underlige/unødvendige prøver og undersøgelser, så jeg bagefter sidder med en dårlig smag i munden af at være blevet tørret (som jeg fik efter et besøg hos en anden dyreklinik i egen dyrlæges ferie).

Derudover er han altid med på det nyeste… bla. var han den første dyrlæge i Danmark, der tilbød operation med laser, som er langt mere skånsom mod dyrene end traditionel skalpel operation.

Når man vælger læge, tandlæge og dyrlæge vælger man et sted man har tillid til.

Ellers kom man der vel ikke , tænker jeg!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.