Lørdagsslapper

Lørdag bliver sådan en med natbukser, mofibo, kaffe og slukket mobil – vi trænger begge to.

Bob er stadig træt efter besøget af Jack i går og jeg trænger gevaldigt til opladning. Næste uges kalender er fyldt med møder og undervisning og det klares bedst med en helt fyldt tank.

Poden bragte gode nyheder i går om sin fremtidige jobsituation. Hun er i et barselsvikariat, som slutter til oktober. Nu er der kommet et ‘måske’ ind i sidste sætning. Intet er sikkert, men det er som om alting flasker sig for den pige, så mon ikke også det her gør.

Min job situation er også i evig forandring. Man har valgt at lægge alt vedr. mobiltelefoner ud til et eksternt firma og har planer om at gøre det samme med pc’delen… hvad sker det så med intern-it og vores job? Der er mange bekymrede miner rundt omkring og selvom vi prøver at finde alle argumenterne for at et eksternt firma ikke kan overtage, så lur mig om ikke man tilpasser forretningen så de kan. Det er ikke en udvikling vi kan gøre noget som helst ved. Jeg gider ikke bruge krudt på at bekymre mig, men er i stedet hele tiden på dupperne når nye opgaver viser sig, så jeg ikke pludselig sidder uden.

Nå, det er hverken i dag eller i morgen, så jeg vil nyde en ubekymret lørdag i natbukser og med mofibo, kaffe og slukket mobil.

God en til dig!

One Comment

  • Karin

    Skøn lørdag du har planlagt, sådan var min bededag. Det var grundet 4 meget travle dage bag mig.
    Det bliver spændende med jobsituationen, både for dig og Poden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *