Mørke december

Jeg tilstræber at møde på kontoret ved 7 tiden, ikke af lyst, men fordi det gør, at jeg kan køre hjem lidt i 3. Om vinteren er det ren og skær nødvendighed, hvis jeg skal have en chance at lufte hund i skoven inden det bliver mørkt.

Mandagen fik en meget tidlig start og Bob og jeg nåede derfor turen rundt i Præstens Plantage mens solen fortsat var på himlen. Det vil sige, det antog jeg, at den var… bag laget af regntunge skyer. Jeg nåede også en tur omkring de gamle på Fjordparken. Jeg havde nogle nyheder til min far… men han sov og det lod jeg ham fortsætte med. Min mor vimser bare rundt på gangen og er svær at fastholde under et besøg, så det blev ganske kort.

Der er også noget hyggeligt over mørket. På kontoret er der en særlig stemning i december med dæmpet lys, julemusik, masser af lyskæder og ild i ‘pejsen’ (55″ youtube fireplace med knitrende ild).

Hjemme er det lidt samme koncept, her er det bare med de levende lys, som er bandlyst på kontoret.

Jeg er ret vild med december. Og mørket.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *