Tilbage på hverdagens spor

I morgen banker hverdagen på efter en ferie, der har været alt det, jeg ønskede mig af den.

IMG_2155

Jeg forsøger samle lidt op på alle de praktiske ting, jeg har forsømt de seneste par uger. Vasketøjskurven bugner, jeg har en halv sandstrand på gulvet, hunden trænger til et bad og haven til en overhaling.

Hverdagen betyder også en ændring i min kost, som jeg har udsat alt for længe. Jeg kan ikke finde på flere undskyldninger, så fra i morgen er det igen slut med sløseri, sukker og stivelse i kosten i håb om igen at slippe af med maveflæsket og få en sidegevinst i form af smertefrie i led.

Jeg glæder mig til det daglige samvær med verdens bedste kolleger, til latter og kærlige drillerier, til faglige udfordringer og til den daglige rutine, som jo i bund og grund er den jeg trives allerbedst i.

 

3 Comments

  • Catarina

    Ferier er vidunderlige med hverdag med arbejde og dejlige kollegaer er også dejlige og heldigvis for det, fro det er jo de dage der er aller flest af. 😀

  • Karin

    Vi har noget tilfælles, det at hverdagen begynder i morgen efter en dejlig ferie. Jeg laver bare ingenting i dag, på den måde bliver jeg klar til 4 uger der på sin vis både bliver sjov, hektisk, og udfordrende. Torsdag den 10/9 bliver punktum. Derefter kommer der en hverdag på rutiner, og det betyder også noget nyt for mig. Håber det kan tage både træthed og smerter, det jeg går i krig med skal jeg nok hviske dig i øret til den tid, håber du så kan prale af smertefri led, og et vaskebræt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.