Nu skal jeg forbruge

I går morges blev det meldt ud at borger.dk var klar til at tage mod ønskerne om udbetaling af de indefrosne feriepenge.

Ganske som forventet var der laaaang kø på borger.dk, men på samme måde som når man skal se sin årsopgørelse, har det offentlige udviklet et rigtig fint køsystem. Det virker altså.

Jeg havde forlængst besluttet, at pengene skal udbetales. Det kunne bedst ligne politikerne at løbe fra de løfter de gav i går og jeg stoler simpelthen ikke på, at jeg får dem, når jeg skal pensioneres – og får jeg dem, er det sikkert med modregning i pensionen.

De skal ud at arbejde – og forsøde livet – lige nu.

Mine skal gå til nye vinterdæk, en tørretumbler og et skab til bryggerset. Er der herefter penge tilovers, ryger de ind til min buffer.

Tørretumbleren er bestilt. Det samme er vinterdækkene.

Jeg henvendte mig i går hos en lokal ung mand, som har startet værksted klods op ad det mere etablerede Hals Auto (som koster en mindre formue at besøge).

Rasmus, som han hedder, ringede i dag… 3150,- for 4 nye Continentaldæk, magen til dem jeg kører på nu, incl. moms og montering. Kl. 14 i morgen smider jeg iGo forbi Ulstedvej og kan hente den en time senere.

Det er helt i orden pris og service. Og pengene arbejder helt lokalt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *