Mandag er en ommer

Mandag løftede sig på ingen måde ud af det ordinære og pga. en mangelfuld nattesøvn, havde jeg lidt svært ved at skrue ret meget op for begejstringen for noget som helst.

I perioder døjer jeg med ‘myrer‘ i venstre ben. Uroen er et af de mén, jeg har fra blodpropperne og uanset hvilken stilling jeg anbragte mig i og uanset, hvor højt jeg stavlede benet med puder, vedblev myrene at myldre rundt i benet og forhindrede en lang og sammenhængende nattesøvn.

IMG_5745

Mandag var heldigvis stille på jobbet og da min makker gik tidligt hjem, var det nærliggende at følge hans eksempel. Jeg har nogle timer på kontoen, som skal bruges inden de samler støv. Tiden løb dog fra mig og klokken endte med at blive 14.25 før jeg stemplede ud… så meget for at ‘gå tidligt‘!

Jeg spejder fortsat forgæves efter indkaldelsen til operation (måske ligger her også lidt af årsagen til søvnløsheden) – skal det være i denne uge, som gynækologen stillede mig i udsigt, så må de da snart skulle have fingeren ud. Eller hvad?

IMG_5746

Lige om lidt skal jeg se afsnit 2 af den nye sæson af Downton Abbey, sippe kaffe og spise chokolade… og så må jeg vist hellere gå i seng bagefter og prøve om jeg ikke kan få mig en ordentlig nats søvn, så tirsdagen kan blive bare lidt bedre!

One Comment

  • Catarina

    Jeg tror det er den der operation som kører rundt i systeme hos dig. Håber du snart får indkaldelse og det hele bliver overstået uden bivirkninger, og at alt er som det skal være. 🙂
    Sov godt og forhåbentlig roligt Mette.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *