Hurra for muligheden

Når man tror man trykker på snooze og i stedet for slukker vækkeruret og vågner 5 minutter i mødetid, så er det skønt at kunne benytte hjemmearbejdspladsen i stedet for at stresse rundt og komme helt forkert ud af huset.

Sådan en mandag blev det for mig.

Det var ikke nogen svær beslutning at træffe. Normalt er det noget, som jeg aftaler med mine kolleger, men jeg vidste, at ingen af dem havde fri i dag eller have aftaler ud af huset.

På den vis blev min mandag fredelig og tilbragt i nattøj og med sovende hunde under skrivebordet.

Kontoret blev lukket ned til sædvanlig tid og så blev hundene pakket til en skovtur.

Julen er begyndt at snige sig ind på os.

I dag skulle vi vælge firmajulegave og vores årlige tur til København, Tivoli og Grøften er i planlægningsfasen. Det er et par år siden vi var afsted sidst, men det var ikke svært at overtale vores nye chef til at holde ved den tradition.

Vi har fået en ny lokation på Frederiksberg og i år bliver dét mødestedet. Det sparer os for en del transport til og fra byen.

Jeg glæder mig – det er altid hyggeligt at møde kolleger live og ikke kun på telefon.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *