Hvis og hvis min r** er spids…

Nogle af havens æbler er i dag bagt i en æblekage sammen med bl.a sukker og kanel. Det er en opskrift jeg har fra en ex. svigermor og i mad-mappen hedder den ‘Eric’s mors norske æblekage‘ (:

Om den er speciel norsk ved jeg ærlig talt ikke, men det er også ligegyldigt for den smager herligt. Jeg måtte dog nøjes med den liflige duft… jeg spiser ikke kage, så den blev bragt med til kaffen hos de gamle og faldt heldigvis i smag.

IMG_5513

Sjovt nok faldt jeg over et billede af selvsamme svigermor for ganske nylig under en Google billedsøgning. Hvad jeg søgte efter husker jeg ikke, men billedet (pladecoveret) herunder genkendte jeg med det samme.

Det er selvfølgelig hende, der står bagved 😉

70_finjarn_1

Svigerfar‘  Svein Finjarn, er en kendis i Norge… eller var i hvert fald… om nogen husker ham aner jeg ikke. Men dengang i start-/midtfirserne var han noget ved musikken deroppe.

Vi var engang inviteret til romjul i Fagernes. Her skulle han med band spille på et højfjeldshotel og hele familien incl. undertegnede tilbragte romjulen i den rene luksus.

Jeg har stadig sporadisk kontakt med Eric, som i dag sidder i et topjob i Alstom Norge… tænker mit liv havde været ret meget anderledes hvis…

2 Comments

  • Monica

    hø.. aldrig hørt om ham Svein.. Emigrerede ellers først fra Norge i 1989… som 21 årig.. Mulig han havde en anden aldersmæssig målgruppe..
    Også bagte jeg også æblekage i går.. Jeg smagte dog et stykke – modsat dig altså – og den var god! Din ser også god ud.. ( sagt med et blik præget af sen eftermiddag på kontoret.. )

    • Mette

      Han spillede vist mest i et par grupper “The Beatniks” og “New Jordal Swingers” men jeg tænker du har ret, målgruppen var en helt anden end norges teenageres 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *