Doctors order

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal kalde det.

Jeg har ikke ferie og jeg er ikke syg, men når jeg i morgen har fået 3. blokade skal jeg – efter ordre fra Allan Læge – blive hjemme torsdag og fredag og lave ingenting.

Kan jeg kalde det arbejdsfri?

Det kan jeg vel godt.

Kombineret med en fridag på mandag bliver det til en hel lille ferie.

Der er mange ting, der trænger til at blive lavet – særligt i haven – men det må vente. Jeg tænker, at jeg gør klogest i at følge lægens anvisninger.

Og indtil der bliver ryddet op i haven, finder Lillebror åbenbart fornøjelse i at bruge affaldet som tæppe.

Visne tulipaner er også langt at fortrække for en død måge eller det andet klamme han finder på at smide sig i!

5 Comments

  • Karin

    Når lægen siger lave ingenting, så betyder det absolut ingenting. Ikke lige tage støvsugeren, lige tage og stryge, eller skifte sengetøj, for det smukke vejr, så skal sengetøjet jo ud. Det er jo den eneste måde din skulder får ro. Heldigvis kan du trave nogle ture, og en barnepige til lillebror vil være godt givet ud. Ved ikke om du kan håndtere ham med den anden arm/skulder.
    God bedring og krydser hvad krydses kan, for du får den healing der skal til.

    • Mette

      Lillebror kan du sætte et lille barn til at gå med, han trækker ingen steder og giver mig ingen problemer. Det er mere alle de dagligdagsting hvor man bruger skulderne: hænge vasketøj op, tage tøj på og den slags der volder store udfordringer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *