Lidt en øv dag..

Lørdag blev på ingen måde som ønsket/forventet.

Først opdager jeg, at den sædvanlige lyd af min lørdag formiddag – Mads & Monopolet – ikke ville blive sendt pga. P3 Guld i aftes. Altså, hvis ham Mads er gammel nok til at gå i byen fredag aften – så er han også gammel nok til at stå op og passe sit job! (:

Nogle få timer senere tikker der så en aflysning ind af aftenens koncert med The Savage Rose, som jeg sådan havde glædet mig til.

Pludselig have jeg fået en hel lørdag foræret – men jeg var(er) skuffet over aflysningen og derfor ubeslutsom…

IMG_3127

Det blev derfor den nemme løsning… en lang tur ved stranden.

Den blev en anelse anderledes da vi havnede midt i en større samling heste og ryttere. Det vil sige… vi var der først og så os pludselig omringet. De var bestemt ikke enige om hvordan turen skulle foregå og mens de diskuterede på begge sider af os, sad Lillebror og jeg på stranden og ventede.

Han tog det pænt… sad dog tæt klinet op af mig, så jeg tænker, at 15-20 islændere SÅ tæt på har været ganske overvældende for ham.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *