Jeg kan modstå alt undtagen fristelser…

Kantinens kagebord

Gulerodskage med lime/ostecreme eller marcipan gulerod. Citrontærte med marengs. VM- kage med ‘Norden møder Asien’. Sarah Bernard. Kransekagestænger m/ nougat. Napoleonshatte. ”Snickers” bar. Fudge med crips bund. Kartoffelkage. Medaljer. Chill out mousse med passion. Solbær mousse med brændt marengs. Petit four. Kaffe/salt trøfler. Müsli snacks med tørret yoghurt. Støbte havtorn chokolader. Nougatine Fransk nougat. Chokolade scones. Øko knækbrød. Øko rugbrød. Øko surdejsbrød. Paleomuffins med tranebær og mandler.

kagepage
(mobilfotos)

8 Comments

 • MissMuffin

  Øøøøj, hvor ville jeg gerne ha været med dig på arbejde i dag?
  Kunne I få lov til at købe dem med hjem eller var det “bare” til eftermiddagskaffen? I har en fin kantine, synes det er så smart at I kan købe aftensmad med hjem..

  • Mette

   De var skam til at købe med hjem 🙂

   Jeg elsker, at spise god mad men jeg gider ikke lave den, så jeg er ret begejstret for WipAway muligheden. Lækker og sund mad til næsten ingen penge 🙂

  • Mette

   Det var så flot og lækker det hele. Køkken personalet var et stort smil da de så der var kø helt ud i receptionen. Jeg synes virkelig deres initiativer er gode – jeg elsker når de holder råvaremarked og vi kan købe de lækreste ting med hjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *