Jeg vovede pelsen og det gik godt

I dag blev mit nye objektiv afleveret af UPS i min indkørsel, 8 dage efter jeg bestilte det på, hvad de kalder det ´grå marked’ i England. Jeg ved ikke helt, hvad betegnelsen det ‘grå marked’ dækker over – jeg ved blot, at jeg sparede kr. 2000 ved at købe det hos E-Infinity.

Det tør jeg godt igen, når jeg altså lige finder ud af, hvad jeg vil have.

Også i dag blev mit ‘gamle’ udstyr afhentet. Det tog mig én dag på DBA og så var det solgt. I dag kom køberen så forbi og hentede det hele og betalte den pris, jeg havde forlangt.

Jeg er fint tilfreds og det var han også.

Så fremover står Fuji X-T2 bag billederne her.

One Comment

  • Susanne

    Tillykke med nyerhvervelsen. Den side vil jeg lure lidt på, det kunne jo være der var noget godt til Sony også 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *