Jeg har vovet pelsen

Min chef er, ligesom jeg, en glad hobbyfotograf. Han har købt noget af sit udstyr på en Hongkong side og været yderst tilfreds.

Jeg er medlem på en Fuji X-T2 facebook side og her er der flere, der har købt udstyr hos E-Infinity (UK siden) med samme gode oplevelse.

Min erfaring siger mig, at lyder det for godt til at være sandt, så er det sikkert også – men begge sider får pæne anmeldeler rundt omkring, så jeg har vovet pelsen.

Jeg har bestilt, hvad der efter sigende er det bedste kit-objektiv, der nogensinde er lavet og prisen ligger kr. 2000 under hvad et tilsvarende objektiv koster på den billigste danske side, så jeg tog chancen.

Fuji Fujifilm Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS opfylder mit behov for et let all-round objektiv og jeg tænker, at det bliver et okay supplement til Fujifilm Fujinon XF 35mm f/1.4 som jeg købte sammen med huset.

Måske brænder jeg nælderne – måske ikke – fortsættelse følger 🙂

6 Comments

 • Per Teilmann

  Når du modtager dit nye objektiv, har vi sørme de samme 2 fuji-objektiver 😉 Dog bliver mine monteret på et XT-1, men uden tvivl bliver du glad for begge 🙂

  • Mette

   Hvor sjovt. Jeg har været meget i tvivl – kiggede også på 18-135 mm og har set den ene youtube review efter den anden og blev overbevist om at 18-55 mm var det bedste køb for mig. Når jeg har solgt mit gamle udstyr tror jeg, at jeg også skal have et macro objektiv.

 • Helle k.

  Jeg har købt på … nu skal jeg lige komme i tanke om den … men det er en af de billige-billige kinesersider, tror jeg nok og jeg modtog mit objektiv i fineste stil og det virker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *