Arbejd arbejd

Langsomt, men sikkert har jeg fået arbejdet mig gennem den lange liste af ubesvarede mail og den uoverskuelige opgavebunke.

Kl. 14 i dag kunne jeg sætte det sidste punktum efter et par ugers hektisk aktivitet. Forhåbentligt sænker sommerstilheden sig over firmaet fra næste uge, hvor den så i stedet står på en tiltrængt oprydning i vores kæmpe kontor. Det flyder med kabler og brugt udstyr alle vegne, men i hverdagen går det så stærkt, at der ikke er tid til oprydning.

I morgen er jeg Palle alene på kontoret. Min eneste makker denne uge rejser til Cuba på rygsæktur i morgen og først mandag er der en enkelt kollega retur fra en uges ferie.

Mikkel, som skal til Cuba, er yngre end Nanna og jeg har taget mig selv i at blive sådan lidt ‘kontor mor-agtig’… det er langt væk, primitivt og har han nu husket… 🙂

Der kom pakke til Bob i dag, som bl.a. indeholdt tre trækketov. Han er vild med noget han kan gå og svige med så han havde en fest – og så var det samtidig et godt køb. Prisen var bare kr. 60 for tre stk.

 

2 Comments

  • Mette L

    Jeg er også utrolig slem til at ‘mor’e’ alt og alle omkring mig. Men jeg nægter at kalde mine videnskabelige assistenter for mine børn, som en af mine kolleger gør. Hun har 3 sønner i forvejen, så når de leverer alle de analyser, hun gerne vil ha’ (VA’erne altså, og hun er ret krævende), så bliver de opgraderet til ‘min 4. søn’.

    • Mette

      Sjovt nok er jeg ikke sådan over for min egen datter – hende har jeg selv opfostret og opdraget og ved hun kan klare sig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *