Jeg knokler min r** i laser

December skulle have været så hyggelig og afslappet, men i stedet knokler jeg min r** i laser på jobbet og ender som en slatten klud i sofaen når arbejdsdagen er slut.

Jeg burde hygge mig med at bage, strikke, se julefilm og forberede julefrokosten og i stedet sidder jeg her og ved endnu ikke om det bliver til en eneste julefridag.

Udover det mit eget job kræver af mig, har jeg lovet min tid væk til en af de større opgaver, der skal afleveres på UNI.

I morgen.

Herefter er der vist kun 5 eller 6 afleveringer tilbage til ‘kandidaten’ og selvom det ikke er mit projekt, så har jeg været med fra starten og lavet layout og læst korrektur på stort set alle opgaver og har tænkt mig at følge ham til dørs. Mon det giver en kandidat i layout og korrektur? Det burde det.

Den ferie jeg tager i januar, når Irma kommer til byen, bliver et kærkommet afbræk fra hverdagen. Også selvom jeg ved, at opgavestrømmen ikke stopper fordi jeg holder fri og derfor sikkert har hobet sig op til en uoverskuelig bunke, så glæder jeg mig alligevel. Helt vildt faktisk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *